Garantia Calitatii

Curatenie rezidentiala Bucuresti
Curatenie Rezidentiala
29 ianuarie 2017
Curatenie Domiciliu
Curatenie la Domiciliu
3 februarie 2017
Arata tot
Garantia Calitatii

Oricare ar fi tipul serviciilor de curatenie solicitate, brandul Curatenie Profi va asigura servicii curatenie un nivel inalt de calitate. Rezultatele noastre sunt datorate echipei de curatenie calificate, tehnologiei ultra-clean, produselor si echipamentelor de curatenie de ultima generatie. Certificarea ISO 9001:2008, asigurarea de 20 000 euro, portofoliul si testimonialele clientilor nostri sunt doar cateva dintre argumentele care sustin reputatia firmei noastre.
Sistem de igienizare a spatiilor

igienizare si curatareClientii nostri sunt placuti impresionati in urma testarii sistemului nostru de igienizare si curatare a spatiilor bazat pe coduri de culoare pentru lavete, mopuri si alte consumabile: albastru pentru zone si suprafete cu risc scazut de contaminare – geamuri, pardoseala, mobilier; galben pentru suprafete din baie – gresie, faianta, chiuveta, oglinda; verde pentru spatii in care se prepara si/sau se serveste mancare – bucatarii, sala de mese; rosu pentru suprafete unde riscul de infectii este ridicat – toaleta. Acest sistem ajuta la o mai buna igienizare a spatiului prevenind imprastierea bacteriilor dintr-un loc in altul.

Solutii de curatat, mopuri, lavete de cea mai buna calitate, adecvate suprafetelor

Calitatea rezultatelor unei firme de curatenie depinde intr-o mare masura de cea a consumabilelor de curatenie folosite. Curatenie Profi Bucuresti are grija sa foloseasca cele mai bune produse si solutii de curatat, adecvate diverselor tipuri de suprafete: lemn, piatra naturala, gresie/faianta, geam, tapiterii din material textil sau din piele s.a. Asiguram astfel rezultate impecabile, imposibil de obtinut altfel.

Nu ai gasit serviciile de curatenie dorite in oferta noastra? Contacteaza-ne si te asiguram ca vom gasi solutia potrivita cerintelor tale. Suntem oricand la dispozitia ta si tratam cererea ta cu seriozitate si profesionalism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și setări legate de GDPR.

Salvat!
Setări confidențialitate

Refuz toate
Accept toate